Νέα τροπολογία της κυβέρνησης για την κατάργηση προμηθειών και χρεώσεων τραπεζών και ΑΤΜ

Με μια ανάρτηση στο Tik-Tok, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στη νέα τροπολογία της κυβέρνησης που στοχεύει στην κατάργηση προμηθειών και χρεώσεων τραπεζών και παρόχων ΑΤΜ. “Όταν οι κανόνες δεν τηρούνται, παρεμβαίνουμε!” τονίζει.

Τονίζοντας τη σημασία της νέας τροπολογίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: “Τον περασμένο Δεκέμβριο θεσπίσαμε κανόνες για να περιοριστούν οι υπερβολικές τραπεζικές χρεώσεις. Όμως κάποιοι βρήκαν παραθυράκι και συνέχισαν να χρεώνουν καταχρηστικά τους πολίτες. Αυτό τελειώνει εδώ. Φέρνουμε μια νέα τροπολογία που κλείνει οριστικά αυτά τα παραθυράκια. Μηδενίζεται η προμήθεια για κάθε ανάληψή σας από ATM άλλης τράπεζας του συστήματος ΔΙΑΣ, αλλά και από τρίτο πάροχο που έχει μετοχική σχέση με την τράπεζά σας. Ενώ επιβάλλονται και όρια για τις χρεώσεις από τρίτους παρόχους.”

Προσθέτοντας στοιχεία για τον στόχο της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός επισημαίνει: “Οι τραπεζικές υπηρεσίες πρέπει να εξυπηρετούν τον πολίτη. Δεν πρέπει να τον επιβαρύνουν άδικα.”

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνάντηση Τασούλα με Κεφαλογιάννη: Ενίσχυση τουρισμού στην Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού για την αναβάθμιση τουρισμού στην Ελλάδα, ενισχύοντας την ελληνική γαστρονομία και οινοπαραγωγή.

Μειωμένο Επιτόκιο για τη Διάθεση της Νέας Σειράς Εντόκων Γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου

Η διάθεση της νέας σειράς εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας του ελληνικού Δημοσίου θα γίνει με μειωμένο επιτόκιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοπρασίας.

Η Κίνα επιθυμεί ενίσχυση συνεργασίας με τις ΗΠΑ στις εμπορικές διαπραγματεύσεις

Η Κίνα εκφράζει επιθυμία για ενίσχυση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ στο πλαίσιο των εμπορικών διαπραγματεύσεων που θα λάβουν χώρα στη Στοκχόλμη, μετά από απαγορευτικούς δασμούς και εκεχειρία που απειλούν την παγκόσμια οικονομία.

Πόλωση και Συναίνεση: Η Ελληνική Πολιτική Σκηνή στα Κρίσιμα Επίπεδα των Τελευταίων Ετών

Η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα ιστορικά χαμηλό επίπεδο συναίνεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, σύμφωνα με έρευνα του ΚΕΦΙΜ. Οι πτώσεις στη συναίνεση καταγράφονται σε διάφορα κόμματα, ενώ η πόλωση εντείνεται σε οικονομικά θέματα, ανησυχώντας για την πολιτική αδράνεια.