Πολιτική
Η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Πειραιά
Η υφυπουργός Τουρισμού, Άννα Καραμανλή, συμμετείχε στην έναρξη του Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά, υπογραμμίζοντας τη σημασία της γαστρονομίας για τον ελληνικό τουρισμό.

Η υφυπουργός Τουρισμού, Άννα Καραμανλή, εκπροσώπησε το υπουργείο Τουρισμού στην τελετή έναρξης του 4ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά "PIRAEUS TASTE FESTIVAL, Seafood and More".Στην ομιλία της, η κυρία Καραμανλή ανέδειξε τη σημασία της γαστρονομίας για την τουριστική ταυτότητα της Ελλάδας και παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του υπουργείου Τουρισμού για την ποιοτική αναβάθμιση και διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος.Επισημάνθηκε η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και οινικής παραγωγής, η υποστήριξη αγροτουριστικών και οινοτουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και η δημιουργία Δικτύου Διασύνδεσης Αγροδιατροφής, Γαστρονομίας & Τουρισμού, με σκοπό την αξιοποίηση των γαστρονομικών και αγροτουριστικών πόρων σε όλη τη χώρα."Η ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων αποτελεί προτεραιότητα της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για έναν τουρισμό υψηλής ποιότητας", υπογράμμισε η κυρία Καραμανλή.